In onze trimsalon kunt u terecht voor de volledige verzorging van uw hond zoals scheren knippen van de vacht voetjes uitknippen oren nakijken wassen en föhnen. U kunt natuurlijk ook terecht voor bijvoorbeeld alleen een wasbeurt of nagels knippen.
U kunt de behandeling tijdens het verblijf in het pension laten uitvoeren maar er kan ook apart een afspraak worden gemaakt. Is een complete behandeling niet nodig maar wilt u de hond toch fris mee naar huis nemen? Dan kunt u de hond laten wassen zodat hij weer lekker schoon mee naar huis gaat. Geef dit a.u.b. aan wanneer u de reservering plaatst.
Prijzen van de trimsalon zijn opvraagbaar. Wij zijn in het bezit van het diploma “Vakbekwaamheid Hondentoiletteren”. Als uw hond komt voor een trimbeurt wilt u er dan voor zorgen dat hij van tevoren goed is uitgelaten zodat hij zijn behoeften niet zolang op hoeft te houden. In en rond de zomervakantie moet u rekening houden met een wachttijd van enkele weken voor een trimbeurt reserveer dan ook tijdig.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag. Halen en brengen.
09:00 tot 10:00
17:00 tot 18:00
Zaterdag, zondag en feestdagen. Halen en brengen.
09:00 tot 10:00