In ons hondenpension kan uw hond terecht als u voor een langere periode bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het pension heeft 17 mooie verwarmde binnenverblijven met royale buitenrennen. Aangrenzend aan de hokken liggen vier grote speelweides. De honden gaan meerdere keren per dag naar de speelweide in een gepaste groep met gelijkgestemde honden. Ze worden twee keer per dag gevoerd met brokken van het merk “Prins”, of als u dat liever hebt kunt u uw eigen (dieet)voer meebrengen. Eventuele medicijnen die u voor uw hond hebt meegebracht worden door ons toegediend. U mag ook een kleedje of speeltje voor de hond meenemen zodat hij iets vertrouwds bij zich heeft. Let wel op dat dit stuk kan gaan en wij hier niet voor verantwoordelijk zijn.
We proberen het voor alle honden zo aangenaam mogelijk te maken. Speelt uw hond graag met andere honden? Dan krijgt hij uitgebreid de kans om te spelen op de speelweides. Ligt uw hond liever rustig in zijn hok? Dan zorgen we dat hij de rust krijgt waar hij naar verlangt en geven hem wat meer persoonlijke aandacht.
Sinds juli 2012 hebben wij ons pension uitgebreid met een overdekte speelplaats. Hier worden voornamelijk de honden voor de dagopvang opgevangen wanneer het slecht weer is. Ook zijn er extra ruimtes bijgekomen waar de honden tussendoor en ’s nachts kunnen rusten. In 2018 hebben we een afzonderlijk overdekt speelveld gecreëerd zodat honden die niet in de grote groep willen ook voldoende kans krijgen om buiten te zijn.
Wij zijn aangesloten bij de dierenartsen praktijk Bommelerwaard-Zuid, maar eventueel kunnen wij uw eigen dierenarts raadplegen.

Alle honden dienen minimaal 14 dagen en maximaal 1 jaar voor hun komst ingeënt te zijn tegen Kennelhoest en de Cocktailenting. We verzoeken u dringend om de hond voor zijn komst te ontwormen en te behandelen tegen vlooien.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag. Halen en brengen.
09:00 tot 10:00
17:00 tot 18:00
Zaterdag, zondag en feestdagen. Halen en brengen.
09:00 tot 10:00